keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Synkoopin hallituksen avoin varjokokous 12.11.

Hei kaikki järjestötoiminnasta kiinnostuneet! Fuksit myös!

Järjestämme marraskuussa Synkooppi ry:n hallituksen varjokokouksen. Varjokokous järjestetään Topelian kokoushuoneessa (musatiede, 2 krs) tiistaina 12.11 klo 17.30. 


Varjokokous on tapahtuma, jossa esitellään hallituksen toimintaa ja pestejä. Tilaisuus on kaikille musiikkitieteen pää-ja sivuaineopiskelijoille avoin! Varjokokoukseen osallistuminen ei sido mihinkään, sinne voi tulla haistelemaan ilmaa, josko tällainen toiminta itseä kiinnostaisi.

Loppuvuodesta, marras-joulukuussa muodostetaan Synkoopin vuosikokouksessa uusi hallitus vuodelle 2014-2015. Hallitus kokoontuu noin kerran kuuussa keskustelemaan ja päättämään ainejärjestömme asioista. Hallituksesta löytyy monenlaista puuhaa opiskelijoiden edunvalvonnasta bileiden järjestämiseen sekä sihteerin pestistä aina taloudenhoitajaan, tiedottajaan ja puheenjohtajaan. Monenlaiset kyvyt ja kiinnostukset ovat siis tervetulleita! Aiempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta ei tarvita.

Hallitus on oiva paikka päästä vaikuttamaan musiikkitieteen opetukseen sekä tutustumaan muihin opiskelijoihin ja alan
toimijoihin. Aktiivisesta hallitustyöskentelystä saa myös vuosien mukaan opintopisteitä ja tietysti pääsee mukaan edustamaan muiden järjestöjen juhliin.

Hallituksessa oppii varmasti mm. olennaiset kokouskäytännöt ja yhdistyksen toimintaan liittyvää lakia, käytäntöä sekä taloudenpitoa, jotka ovat kaikki olennaisessa osassa myös musiikkitieteilijän työelämää. Hallituslaisilla on myös eturivin pääsy HYY:n järjestökoulutuksiin.

Nykyiseen hallitukseen voit tutustua tästä.

Tervetuloa!