Synkooppi-lehti


Uusin lehti (1/2020) teemalla "Musiikki ja nero" on ilmestynyt! Synkooppia voi lukea myös verkkolehtenä.


Synkooppi-lehti on Helsingin yliopiston musiikkitieteen opiskelijoiden ainejärjestön Synkooppi ry:n julkaisu. Synkooppi on musiikkialan yleislehti, jossa julkaistaan juttuja kaikilta musiikkielämän osa-alueilta artistihaastatteluista tieteellisiin artikkeleihin, opiskelijaelämästä yleisiin
kulttuuriaiheisiin, musiikinhistoriallisista etnomusikologisiin. Lisäksi joka numerossa on kiinnostavia levy- ja konserttiarviointeja. Lehden kirjoittajina toimivat niin alan opiskelijat kuin varttuneemmatkin musiikkitieteilijät.

Lehteä toimittavat opiskelijat, ja nuoren toimituskunnan ansiosta lehti pysyy pitkistä perinteistään huolimatta aina tuoreena. Synkooppi-lehti juhli 30-vuotisjuhlaansa vuonna 2008, ja 100. opus ilmestyi syksyllä 2010. Monet lehdessä aikaisemmin ilmestyneistä artikkeleista ovat yhä kiinnostavia niin tieteellisesti kuin aikansa kulttuurin tuotteina.

Synkooppi-lehti saa HYY:n järjestölehtitukea sekä kuuluu Kulttuuri- ja tiedelehtien liittoon Kultti ry:hyn.

Synkooppi on luettavissa ilmaiseksi verkkolehtenä. Löydät parin viime vuoden takaiset Synkoopit Issuusta.


TILAUSHINNAT

Irtonumero 6,00 €
Vuosikerta (4 kpl) 20,00 €


TILAA SYNKOOPPI TÄSTÄ!


ILMOITUSMYYNTI

Synkoopissa mainostaminen on edullinen mahdollisuus saada näkyvyyttä tyylikkäässä kulttuurialan julkaisussa ja samalla tukea laadukasta opiskelijajournalismia! Ajantasainen ilmoitushinnasto ja julkaisuaikataulu löytyvät alla olevasta mediakortista. Päätoimittaja antaa mielellään lisätietoja.

Mediakortti 2016


TOIMITUSKUNTA

Päätoimittaja
Gabriel Korhonen (paatoimittaja.synkooppi@gmail.com)
Toimitussihteeri
Vilma Malmgren (toimitussihteeri.synkooppi@gmail.com)
Taittaja
Jukka Parkas (taittaja.synkooppi@gmail.com)


KIRJOITA SYNKOOPPIIN!

Synkooppi ottaa mielellään vastaan musiikkitieteellisiä tekstejä, haastatteluja, konsertti- ja levyarvioita, valokuvia, kuvituksia sekä lähestulkoon mitä vaan ideoita, joita Synkoopin toiminnasta kiinnostuneet haluaisivat julkaista. Kirjoittajan ohjeista on apua musiikkitoimittajaa askarruttaviin pulmiin, ja niitä pyydetään noudattamaan myös oikolukijan ja taittajan työn helpottamiseksi.