maanantai 4. toukokuuta 2015

Synkoopin kevätpirskeet 13.5.!

Briefly in English below

**

Lukuvuotta ei vaan voi lopettaa ilman kevätjuhlia. Tule siis juhlistamaan lukukauden päättymistä keskiviikkona 13.5 klo 19.00 alkaen Uuden ylioppilastalon viidenteen kerrokseen! Kalenteriin vilkaisemalla huomaat, että bileiden jälkeinen päivä on kuin onkin vapaapäivä (Helatorstai), joten tällä kertaa voit varmasti juhlia vähintäänkin tappiin asti.

Tänä keväänä juhlien teemana on SUOMALAINEN MUSIIKKI. Toivomme, että vieraat huomioisivat teeman pukeutumisessaan: voit kerrankin häpeilemättä kiskoa niskaasi vaikkapa sen järkyttävän hienon Mikko Alatalo t-paidan. Genrellä tai tyylillä ei ole väliä. Pääasia, että on vaatteet.

Juhlien ohjelmaa tarkennetaan vielä myöhemmin, mutta luvassa on näillä näkymin elävää musiikkia sekä juhlien teemaan soveltuvaa hauskaa (ja haastavaa) visailua. Synkooppi ry myös myy juhlissa ruokaa ja juomaa hyvin kohtuulliseen hintaan. Sisäänpääsymaksua ei ole.

Tervetuloa kaikki nykyiset ja entiset musiikkitieteilijät sekä oppiaineemme henkilökunta!

Facebook-tapahtuma

  -----------------------------

 Because spring parties rock.

 Welcome to Synkooppi's spring party on Wednesday 13th of May at 7.00 pm! The party takes place in Uusi ylioppilastalo, 5th floor (Mannerheimintie 5 A).

 This year we want to celebrate FINNISH MUSIC. There is no strict dress code, but we wish that guests could consider to wear something that is associated with Finnish music (band shirts etc). We will inform you later about the party's program. As always, Synkooppi will be selling some cheap food and drinks.No entrance fee!

 See you in May!

Facebook event

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti