perjantai 6. maaliskuuta 2015

Taiteiden tutkimuksen opiskelijat ja työelämä

Aistimus, Repliikki, Synkooppi & TaKu ylpeänä esittävät:

TERVETULOA TAITEIDEN TUTKIMUKSEN OPISKELIJOIDEN TYÖELÄMÄTILAISUUTEEN 31.3.2015!
 
Paikka:
Musiikkisali C120, Topelian C-rappu, Unioninkatu 38 C, Helsinki
--

OHJELMA

Tilaisuuden avaus

14.15 TAIDE- JA KULTTUURIALAN AMMATTIJÄRJESTÖ TAKU RY ESITTÄYTYY
Opiskelija-asiamies Vilja Byström kertoo TAKU ry:n toiminnasta, palveluista sekä jäsenistöstä ja siitä miten TAKU ajaa opiskelijan etua.

Osallistumalla tilaisuuteen saat tietoa siitä miten opiskelijat ovat rakentamassa omaa tulevaisuuden työelämää, työehtoja ja palkkausta. Kerromme myös millaisia jäseniä TAKUssa on - ketkä ovat taiteen keskiössä tai sisällöntuottajina, entä ketkä toimivat mahdollistajina ja asiantuntijoina? Samoin esittelemme mihin teatteritieteen, musiikkitieteen ja estetiikan opiskelijat sijoittuvat työmaailmassa.


15.00 VERKOSTOITUMINEN JA OMAN OSAAMISEN TUNNISTAMINEN

Raisa Niemi toimii Lasipalatsin mediakeskuksen tuottajana ja on valmistunut Tampereen yliopiston draamalinjalta, nykyiseltä nimeltään Teatterin ja draaman tutkimus (Taideaineiden laitos).

Raisa esittelee oman polkunsa opintojen kautta nykyhetkeen ja avaa sitä, miten opiskeluaikana/ensimmäisessä työpaikassa luodut verkostot kantavat ja mitä hyötyä niistä on matkan varrella. Hän käy läpi myös sitä, miten työ muokkaa omaa osaamista ja kehittää ammatti-identiteettiä.

15.45 Tilaisuus päättyy

--


 Ilmoittauduthan tilaisuuteen lomakkeella viimeistään sunnuntaihin 29.3. mennessä. Kiitos!


 LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!