keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Synkoopin ekskursio Tallinnaan


Synkooppi suuntaa purjeensa kohti etelää!

Syystuulet puhaltavat Synkoopin ekskursioretkueen tänä vuonna Viron Tallinnaan, johon on tarkoitus matkata viikonloppuna 9.-10.11.2013 tutustumaan opintomatkahengessä paikalliseen musiikkikulttuuriin. Käymme mm. nuuskimassa, miten sikäläisten ymmärrys oopperataiteesta vastaa omaamme paukkaamalla porukalla Händelin Julius Caesarin näytökseen. Matkatyöryhmä kartoittaa myös etukäteen, millaista live-menoa kaupungin kuppiloissa on tuolloin tarjolla sekä missä pistetään tanssimusiikin tahtiin virolaisittain koreimmin.

MITÄ: Synkoopin viikonloppuekskursio
MISSÄ: Tallinna, Viro
MILLOIN: 9.-10.11.2013 (lähtö la klo 10, paluu su klo 20.30)
MIKSI: Koska Synkoopin on vihdoin aika ottaa myös etelän naapurin musiikkikenttä haltuun. Porukkakin on melko nastaa!
PALJONKO: Kokonaiskustannukset ovat tällä hetkellä noin 60 euroa per pää (matkat 40e, ooppera 30e, hostelli 10e, Synkoopin subventointi -20e). Hintoihin tulee tarkennusta heti, kun kaikki osallistujat ovat selvillä ja saamme erinäiset varaukset tehtyä.

Jotta saamme matkajärjestelyt hoidettua mahdollisimman sulavasti ja halvalla, tarvitsemme reissun osallistujamäärän tietoomme jo hyvin pian. Ilmoittauduthan mukaan siis viimeistään torstaina 3.10. sähköpostitse Elissalle osoitteeseen elissa.shaw(ät)helsinki.fi

HUOM! Mikäli osallistut oopperarientoon (toivottavaa), maksa 3.10. mennessä Synkoopin tilille myös oopperalipun hinta eli 28 euroa, jotta saamme liput lunastettua varauksesta. Synkoopin tilinumero on FI78 1228 3000 0352 36. Tällä on hoppu, sillä lippuja lauantain näytökseen on enää todella vähän jäljellä! Synkoopin subventoima 20 euroa otetaan huomioon myöhemmissä matka- ja majoitusmaksuissa.

Ole toki yhteydessä, mikäli heräsi jotain kysyttävää tai haluaisit ehdottaa jotain ehdotonta Tallinna-elämystä!