perjantai 23. elokuuta 2013

Tervehdys fukseille

Tervetuloa, uusi musiikkitieteen opiskelija!

Onneksi olkoon, olet nyt humanistisen tiedekunnan älyköiden joukossa!

Synkooppi ry on kaikkien Helsingin yliopiston musiikkitieteen opiskelijoiden ainejärjestö, eli järjestö joka valvoo opiskelijoiden etua, ylläpitää yhteishenkeä, järjestää juhlia ja vastaa ekskursioista. Synkooppi ry julkaisee Synkooppi-lehteä, jota voit lukea tämän blogin välityksellä tai tilata kotiisi. Ainejärjestöä hallinnoi vuosittain valittava Synkoopin hallitus.

Musiikkitieteen ja Synkoopin tapahtumiin osallistuminen on erittäin suositeltavaa. Sitä kautta yhteishenki ja ilmapiiri kohenevat ja ystävyyssuhteet syntyvät. Lukuisten juhlien lisäksi perinteeksi muodostunut Akateeminen Keskiviikkoklubi järjestetään kahden viikon välein. Fuksiaiset kuuluvat jokaisen uuden opiskelijan yliopistokokemuksiin eikä eksursioita tai pikkujouluja kannata jättää väliin. Voit myös kertoa omat ehdotuksesi Synkoopin hallitukselle, johon pääset tutustumaan jo orientaatioviikolla.

Pysyt kaikessa mukana liittymällä Synkoopin sähköpostilistalle, seuraamalla blogia sekä ainejärjestön Facebook-ryhmää. Ohjeet sähköpostilistalle liittymiseen löydät tästä. Muista, että voit rohkeasti kysyä apua vanhemmilta opiskelijoilta opiskeluun ja muihin liittyvissä asioissa.

Toivotamme sinulle ikimuistoista fuksivuotta! Nähdään yliopistolla!


Ystävällisin terveisin,

Synkoopin hallitus