sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Synkoopin, Repliikin, Aistimuksen ja Katharsiksen lähtö laskiaisriehaan 12.2.

Tervetuloa mukaan perinteiseen laskiaistiistain mäenlaskuun ensi tiistaina 12.2.13.
Repliikki, Aistimus, Synkooppi ja Katharsis järjestävät yhteislähdön tapahtumaan Topelian pihalta klo 12.45. Parhain mäenlaskuaika Ullanlinnanmäellä on klo 13-17, mutta mäkeähän saa laskea niin kauan kuin jaksaa. Mukaan kannattaa ottaa ainakin lämpimiä vaatteita, haalarit, laskemisväline ja kenties kuumaa mehua.

Mikäli ei pääse vielä lähtöön mukaan, voi tulla toki tapahtumaan omia teitään ja etsiä muut käsiinsä. Mahtava tilaisuus tutustua opiskelijaperinteeseen sekä muihin taiteiden tutkimuksen opiskelijoihin!

MIKÄ: yhteislähtö laskiaismäkeen
MILLOIN: ensi tiistaina 12.2 klo 12.45
MISTÄ: Topelian pihasta
MIKSI?: Hyvän mäenlaskukunnon ylläpitämiseksi


"Vapaan laskemisen ja lystinpidon ohella tiedossa on musiikkia, kilpailuja ja päheätä ohjelmaa. Päivän kruunaa legendaarinen ABB:n Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat toinen toistaan kekseliäämmillä ja näyttävämmillä rakennelmilla Laskiaisen huikeimman mäenlaskuvälineen tittelistä. Aikaisempina vuosina rinteessä nähtiin autoja, hävittäjiä, tankkeja sekä Lohikäärmeen kuolema; tule mukaan seuraamaan kuka vie skaban tällä kertaa! Tai jos vasara pysyy kädessä ja kelkka ohjaksissa, kokoa oma joukkue suunnittelupöydän ääreen ja ilmoittaudu mukaan." ( HYY:n nettisivu)


Kannattaa tutustua myös jatkobileisiin eli Gravitaatioon 2013 ja tsekata lisätiedot sekä facebook event.