sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Synkoopin pikkujoulut 30.11.

✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭


MITÄ: Synkoopin pikkujoulut

MILLOIN: pe 30.11. klo 19

MISSÄ: Vironkatu 1, 2B

FB-EVENT


✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭

(For English see below)

Jälleen on tullut aika, jonka täyttää odotus, yhdessäolo ja ilonpito! Tänä vuonna Helsingin musiikkitieteilijöiden joulunalusaika on kuitenkin täynnä myös luopumista ja haikeutta, kun oppiaineen tilat muuttavat joulukuussa pois Vironkadulta. Tervetuloa siis perjantaina 30.11. Virtsun viimeisiin pikkujouluihin paitsi juhlistamaan joulunodotusta myös kohottamaan malja musiikkitieteen ajalle Kruununhaassa ja kuljeskelemaan tutuissa rapuissa ja käytävissä vielä kerran.

Luvassa on monipuolista ohjelmaa spontaaneista puheista ja jouluisista yhteislauluista puhumattakaan. DJ:n tahtiin on lupa pistää myös tanssien! Baari tarjoilee virvokkeita ja purtavaa, sisäänpääsy on vaivaiset 2 €. Paikalle on odotettavissa opiskelijoita, henkilökuntaa ja alumneja vuosikymmenien varrelta. Ilmoitathan juhlista myös niille, joita sähköposti ja Facebook eivät välttämättä tavoita.

ENGLISH

 The legendary Christmas party at the musicology department is finally here - this time bigger than ever! On November 30 the seminar halls will turn into a jolly venue for students, alumni and staff alike. It is worth noting that the party also acts as a farewell event for our beloved Vironkatu, since moving out of the building is scheduled for early December. This truly is our last chance to wander (and wobble) down the corridors and steps we know so well!

The bar will serve beverages and snacks all night long, and a diverse range of entertainment is also in store for an entrance fee of a mere 2 €. Along the way anyone is welcome to give a speech, suggest a seasonal sing-along or even do a jig in remembrance of our days in Vironkatu.

 VIVA LA VIRONKATU

✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭✭