keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Opus 108


Vaikutu muustakin kuin kannesta täällä
Synkoopin festarinumero on vihdoin ilmestynyt!

Uusin ja entistäkin komeampi lehti on pullollaan raportteja ja kritiikkejä kuluneen kesän musiikillisista riennoista. Mukana on ennätykselliset kahdeksan festivaalia aina kansanmusiikkikarkeloista kansainvälisiin festarijätteihin. Perinteikkäitä palstoja ei myöskään ole täysin unohdettu: Nuotin vieressä Tatu pohtii Olympialaisten mittelöintimusiikkia ja Musapäiväkirjassa Anniina havainnoi Suomen suvea musatiedekiikarit päässän.

Vanhan kunnon printtilehti kolahtanee aivan lähipäivinä sen tilanneiden postiluukuista. Muut lukijat löytävät verkkojulkaisun täältä. Mikäli kiinnostuit tilaamisesta (ja täten upean lehtemme taloudellisesti tärkeästä tukemisesta), löydät tilausohjeet lehden sivuilta.

Opus on väistyvän päätoimittajan Erla Pullin ansiokkaan lehtiuran viimeinen. Iso kiitos Erlalle paitsi näistä opuksista myös lehden johdattamisesta kokonaan uudelle aikakaudelle! Seuraavasta opuksesta lähtien puikoissa häärii lehden kirjoittajana jo kunnostautunut Tatu Tamminen.

Vaikka toimituskunta pysyy muutoin samana, ovat uudet innokkaat tekijät aina toki tervetulleita mukaan! Kirjoittamaan, kuvittamaan, valokuvaamaan, markkinoimaan - pestejä piisaa. Kiinnostuneet voivat ottaa suoraan yhteyttä toimituskuntaan osoitteessa synkoopin-toimitus[at]helsinki.fi

Elämyksellisiä lukuhetkiä!