Synkooppi ry

Synkooppi ry on Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestö ja yhdistys, joka on tarkoitettu kaikille musiikkitieteestä kiinnostuneille Helsingin yliopiston opiskelijoille. Synkoopin tehtävänä on valvoa opiskelijoidensa etuja sekä luonnollisesti järjestää vastapainoksi tapahtumia kuten illanviettoja, ekskursioita, seminaareja sekä bileitä.

Tällä e-lomakkeella voit ilmoittautua Synkooppi ry:n jäseneksi, päivittää tietojasi tai erota Synkoopista. Jäsenenä pääset osallistumaan esimerkiksi Synkoopin järjestämiin tapahtumiin ja opintomatkoille. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä musiikkitieteestä kiinnostuneet Helsingin yliopiston perustutkinto- tai jatko-opiskelijat. Jäsenyyttä haetaan yhdistyksen hallitukselta, joka hyväksyy varsinaiset jäsenet.

Valmistuneet ja muut Synkoopin toiminnasta kiinnostuneet voivat liittyä Synkoopin kannattajajäseniksi erillisellä e-lomakkeella tästä linkistä.

Osa järjestömme rahoituksesta perustuu jäsenmäärään, joten liittymällä varsinaiseksi jäseneksi, tai kannatajajäseneksi, pystyt konkreettisesti vaikuttamaan Synkoopin toimintaan ja sen jatkuvuuteen! Tervetuloa mukaan!


Synkoopin yhdistyssäännöt
Rekisteriseloste