lauantai 14. tammikuuta 2017

Synkoopin RING-MARATHONIT järjestetään 20.–21. tammikuuta

Vuoden 2017 Ring-Marathonit alkavat perjantaina 20.1. klo 15:00 Wagnerin Ring-tetralogian kahdella ensimmäisellä osalla "Reininkullalla" ja "Valkyyrialla", joiden jälkeen ne taukoavat hetkeksi klo 22:30 alkaen taas lauantaina 21.1. täydellä pauhulla klo 12 ja päättyen klo 22:30. Tässä toisessa marathonissa ohjelmistossa ovat luonnollisesti "Siegfried" ja "Jumalten tuho". Tämän kauan odotetun tapahtuman ajankohdat kannattaa siis merkitä kalenteriin.

Oopperoiden lisäksi marathonit pitävät sisällään lyhyen akateemisen yllätysnumeron!

Tapahtumaan voi ilmoittautua Aleksille osoitteeseen haukka[alaviiva]a(at)hotmail.com tai sitten voitte klikata Facebook-tapahtuman "osallistun"-nappia. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan tapahtumaan osallistumisen kannalta ole välttämätöntä.

Ilmoittautuminen on toivottavaa lähinnä siitä syystä, että tällöin mahdollisia tarjoiluja voidaan hankkia sopiva määrä. Väliaikatarjoiluna on todennäköisesti jonkin verran saksalaisia herkkuja kuten hapankaalia ja makkaraa, mutta, kun otetaan huomioon istuntojen huikea kesto, Omilla eväilläkään varautuminen tuskin on pahitteeksi.

Vaikka et pystyisikään osallistumaan tapahtumaan kokonaisuudessaan, niin voit käydä paikalla ihan vaan pyörähtämässäkin.

Tapahtumapaikkana toimii yläkerran kerhohuone osoitteessa Välimerenkatu 5 C, 00180 Helsinki.
SISÄÄN pääsee soittamalla Henri Pitkäselle numeroon 050 558 1372.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti