perjantai 27. helmikuuta 2015

Synkoopin matka Musiikki ja toiminta -symposiumiin 15.–17.4.

Synkooppi menee Manseen!

Kolme päivää kansallisella huipulla. Teemme ekskursion Musiikintutkijoiden 19. valtakunnalliseen symposiumiin Tampereen yliopistolle 15.–17. huhtikuuta. Tarkistamme samalla Tampere Filharmonian ja paljon puhutun ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin nykyvireen.

Ketä ovat tamperelaiset musiikintutkimuksen opiskelijat? Mitä sanottavaa on Karen Collinsilla – maailman johtavalla pelimusiikkitutkijalla? Tämä ja paljon muuta selviää kymmenistä musiikintutkijoista koostuvan puhujajoukon siivittämänä.

Kollegasi ovat siellä! Symposiumissa koet maamme musiikintutkimuksen laaja-alaisuuden. Luvassa aihealueiden herkuttelua DJ-kulttuurista lastenoopperaan, äänimaisemista aina syntonisen komman viheliäiseen arvoitukseen…

…ja lisäksi valloitamme koko Tampereen synkooppimaisen pitkillä, ravitsemusliikkeisiin suuntautuvilla illoilla musiikintutkimuksen ytimessä.

Tapahtuman kotisivut: http://tamperesymposium2015.blogspot.fi/

Synkooppi osallistuu matkakustannuksiin lähtijää kohden n. 40 eurolla. Voit valita vaihtoehdoista A ja B oman pakettisi.

Paketti A:
- 2 yötä Omenahotellissa (4 hlö:n sekahuoneet)
- osallistumismaksu (sis. 2 lounasta ke & to, kahvitukset, abstraktikirja, tapahtuman iltaohjelma ke 15.4.)
- konserttilippu (Tampere filharmonia to 16.4. ks. tarkat tiedot alla)

Hyvityksen jälkeinen hinta (alustava): 40 euroa.

Paketti B:
- sama sisältö kuin A,
PAITSI konserttilipun tilalla symposiumin OMAKUSTANTEINEN illalliskortti 41 euroa (16.4.)

Hyvityksen jälkeinen hinta (alustava): 70 euroa.

VARAA PAIKKASI PIAN, sillä lähtijöiden määrä on rajattu. Ilmoittautumisjärjestys sähköpostien saapumisessa ratkaisee (tatu.tamminen[at]helsinki.fi, myös kaikki lisätiedot!). Toimi 16. maaliskuuta MENNESSÄ. Kerro viestissäsi matkapaketin kirjain ja erikoisruokavaliosi.

Aamiainen sekä muut henkilökohtaiset ruokailut ovat symposiumin lounaita ja kahvituksia lukuun ottamatta OMAKUSTANTEISIA JA VAPAAVALINTAISIA.

KULKEMINEN Tampereelle ja takaisin on omakustanteinen. Ilmoittautuneille lähetetään vinkkejä edullisista ja kätevistä kulkuvaihtoehdoista. Menopaluu bussilla/junalla maksaa vaihtoehdosta riippuen 8–35 euroa.

KONSERTTI to 16.4. klo 19 Tampere-talossa
Tampere Filharmonia joht. Santtu–Matias Rouvali
Marjukka Tepponen (sopraano)
Kevin Greenlaw (tenori)
Suomen mieskuoroliiton suurkuoro
Sibelius: Kullervo

Tehrään tästä ny numero!

Hämäläisin terveisin,

Matkanjohtaja Tatu