torstai 18. syyskuuta 2014

AKK: Synkoopin leffailta 29.9.

Lämpimästi tervetuloa Synkoopin akateemisen keskiviikkoklubin leffailtaan eli elokuvaehtoopalvelukseen eli rainarodeoon 29.9. klo 18 alkaen!

Paikkana on Otaniemen Kinopoli, tarkoituksena kahden musiikkia sivuavan elokuvan katsominen noin klo 18 ja 21 alkaen. Paikalle pääsee esimerkiksi Kampista lähtevällä bussilla 102T, jonka päätepysäkki on aivan Kinopolin lähettyvillä, ja mukaan voi liittyä myös myöhemmin illan mittaan! Näytösten päätyttyä mahdollisesti virinnyttä akateemista keskustelua (tai hiljaisuutta) voidaan jatkaa jollain Helsingin keskustaan sijoittuvalla ravintolatyyppisellä foorumilla.

20-paikkaisen, huippuunsa viritetyn hoch-tek-teatterin käyttömaksu on kuudelta tunnilta 55 euroa, joten osallistumismaksu on 20 hengeltä
2,75 euroa/hlö, 15 hengeltä 3,70 euroa/hlö jne. Pyydäthän siis kaverisikin mukaan!
Vaatimaton pääsymaksu oikeuttaa myös häiritsemään todellisten elokuvatuntijoiden audiovisuaalista auvoa tarjolla olevia dacapo-konvehteja sekä popjazzcorneja rapistellen. Nesteytys on osallistujien omalla vastuulla.

Jos kiinnostuksesi heräsi, osallistuthan  tapahtuman aikajanalla äänestykseen, jolla illan aikana katsottavat kaksi elokuvaa päätetään! Voit esittää myös oman ehdotuksesi minulle viestiä lähettämällä edellyttäen, että elokuvatallenteen (DVD, Bluray, Bluray 3D, Netflix, mikä vaan) saatavuus on taattu.

Nähdään Kinopolissa ma 29.9.!